Recta final del període d’informació pública del Pla de protecció del medi natural i del paisatge de l’Alta Garrotxa

Hortmoier
Foto: Estel Batlle

El període d’informació pública finalitza el pròxim 30 de setembre

Les persones i entitats que ho desitgin poden encara presentar al·legacions fins a aquesta data

S’informa a totes les persones i entitats interessades a presentar al·legacions en relació a l’aprovació inicial del Pla de Protecció del medi natural i del paisatge de l’Alta Garrotxa, que el pròxim dia 30 de setembre s’acaba el termini d’informació pública.

Els documents han estat exposats des de l’1 de març de 2019, i recordem que es poden consultar a la web de la Generalitat, on s’hi pot enllaçar també des de la web del Consorci de l’Alta Garrotxa.

Clicant aquí pots accedir als documents a l’e-tauler de la Generalitat

Les al·legacions poden presentar-se als Serveis Territorials a Girona del Departament de Territori i Sostenibilitat, o també podeu fer-ho al Consorci de l’Alta Garrotxa, qui les farà arribar al departament en qüestió.

Al llarg del període d’informació pública s’ha establert un marc de treball des del Departament de Territori i Sostenibilitat i el Consorci de l’Alta Garrotxa amb els agents del territori.

Després de l’aprovació inicial i fins a data d’avui s’han realitzat a l’entorn d’un centenar de reunions amb propietaris, entitats, administracions i altres agents locals.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte