L’aparcament de Sadernes tornarà a tenir l’aforament habitual un cop entrada la Fase 3

El servei d’informació seguirà a Sadernes per informar a l’usuari

Es recomana realitzar l’itinerari de Sant Aniol de forma circular per evitar creuaments

Aquest cap de setmana s’obrirà per primer cop l’aparcament de Sadernes en la seva totalitat, des que es va declarar l’estat d’alerta el passat 13 de març. Aquesta decisió s’ha pres arrel de l’entrada de la regió sanitària de Girona a la Fase 3 de la desescalada, que permet ja una major mobilitat, fins i tot entre regions sanitàries que estiguin a la mateixa fase.

L’aparcament té una capacitat aproximada entre 175 vehicles, fet que pot suposar un increment de visitants al sector. És per aquest motiu que us recomanem mantenir les distàncies de seguretat per evitar riscos innecessaris.

Us informem que la regulació de l’accés motoritzat està vigent segons el seu funcionament ordinari, de manera que no poden accedir al sector els vehicles amb la corresponent autorització de pas.

En el cas que feu l’itinerari de Sant Aniol, també us emplacem a que el realitzeu de forma circular, tornant pel Salt de la Núvia, a fi i efecte d’evitar creuaments en un camí que és molt estret i on es molt difícil mantenir les distàncies de seguretat.

Com en les setmanes anteriors, també us recordem que les autoritats sanitàries desaconsellen el bany i les activitats recreatives a zones d’aigua dolça amb poc cabdal durant la temporada d’estiu 2020, per tal d’evitar contagis.

Com és habitual, es comptarà amb el servei d’informació durant aquest cap de setmana. El servei informarà als usuaris sobre l’espai natural i els punts d’interès així com de les recomanacions en quant a mesures de protecció i prevenció de contagi de la COVD-19.