Comença el període de regulació de l’accés motoritzat a la zona de Sadernes

La restricció de l’accés motoritzat es durà a terme de manera permanent durant les 24 hores del dia, des del 14 de març a l’1 de novembre d’enguany.

El proper dissabte 14 de març s’inicia la regulació de l’accés motoritzat a la zona de Sadernes, que serà permanent durant les 24 hores del dia. Aquesta s’allargarà fins a l’1 de novembre, i no es disposarà de personal que gestioni l’accés dels vehicles autoritzats, sinó que es farà efectiva mitjançant senyalització.

Aquest sistema respon a l’aplicació del Decret 166/98 de regulació de l’accés motoritzat al medi natural. En base a aquest Decret, només podran accedir a la zona els vehicles autoritzats, mentre que la resta d’usuaris hauran d’estacionar el vehicle a l’aparcament de Sadernes.

Complementàriament, durant l’època de més afluència, es posarà en marxa un Servei d’Informació per atendre els visitants.

Tant la regulació com el Servei d’Informació han de facilitar que els usuaris de l’espai puguin gaudir d’una experiència satisfactòria, i d’altra banda, preservar els valors naturals de l’espai.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres al Consorci de l’Alta Garrotxa, al 972 28 78 82.