Aquest estiu comptem novament amb la col·laboració d’una estudiant universitària

Estel Batlle, col·laboració universitaria amb el Consorci de l'Alta Garrotxa

La col·laboració es realitza en el marc de l’assignatura de pràctiques externes del Grau en Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient.

Com és habitual, l’estudiant realitza tasques de suport a l’àrea tècnica del Consorci en diferents àmbits del programa d’actuacions

Enguany comptem novament amb la col·laboració d’una estudiant universitària que, mitjançant un conveni de cooperació educativa, realitza les seves pràctiques professionals a la nostra institució.

Ella és l’Estel Batlle, i és estudiant del Grau en Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient de la Universitat de Girona. La seva tasca al Consorci és la realització de tasques de suport a l’àrea tècnica en els diferents àmbits del Pla d’Actuacions i en els diversos camps de coneixement de l’Espai Natural Protegit a partir de treball de camp, redactar d’informes, elaboració de fulletons de promoció de l’espai, mapes i altres. Tot i que, principalment està elaborant el futur estudi socioeconòmic de l’Alta Garrotxa amb l’ajuda de les dues tècniques del Consorci, projecte en el qual també ha decidit vincular-hi el seu treball de final de grau.

Aquesta col·laboració ja s’ha constatat beneficiosa en nombroses ocasions per les dues parts implicades. D’una banda, permet al Consorci fer front a projectes d’envergadura sobre el coneixement del territori i obtenir suport a les principals tasques de gestió ambiental de l’ENS. De l’altra, l’experiència de tutorització acumulada per l’àrea tècnica permet orientar els esforços i la dedicació dels alumnes de manera que treguin un rendiment, tant en coneixements, com en habilitats i aptituds.


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 12188523 bytes) in /var/www/altaGarrotxa/wp-includes/wp-db.php on line 2799