Arrel de l’estat d’alerta se suspenen algunes de les funcions del Consorci

Es manté l’atenció telemàtica de manera que quedem a la vostra disposició a l’adreça de correu-e del Consorci

Se suspenen les autoritzacions per a la pràctica del descens de barrancs i la cessió de les autorització de pas a la zona de Sadernes

Arrel de l’estat d’alerta declarat el passat dia 13 de març en relació a la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, s’han suspès algunes de les funcions del Consorci per tal de donar compliment al Reial Decret 463/2020:

  • L’emissió de noves autoritzacions per a la pràctica del descens de barrancs durant el període de vigència de l’estat d’alarma.
  • La validesa de les autoritzacions per a la pràctica del descens de barrancs emeses per al període en qüestió.
  • La cessió d’autoritzacions de pas per accedir a la zona de Sadernes-Sant Aniol durant el període de vigència de l’estat d’alarma (així com l’ús de les ja cedides per al mateix període).

Us recomanem, d’acord amb les limitacions de circulació de les persones, que no feu cap de les activitats de lleure que normalment realitzeu a l’espai, tot i tractar-se d’un espai obert.

Tanmateix us recordem que mantenim l’atenció telemàtica de manera quedem a la vostra disposició a l’adreça de correu-e habitual del Consorci: consorci@altagarrotxa.org