Aquest any comptem novament amb la col•laboració d’un estudiant universitari

Miquel Campàs_Estudiant en pràctiques

La col·laboració es realitza en el marc de l’assignatura de pràctiques externes del Grau en Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient

Com és habitual, l’estudiant realitza tasques de suport a l’àrea tècnica del Consorci en diferents àmbits del programa d’actuacions

Enguany comptem novament amb la col·laboració d’un estudiant universitari que, mitjançant un conveni de cooperació educativa, realitza les seves pràctiques professionals a la nostra institució. Tot i estar en estat d’alarma a causa del COVID-19 no ha sigut impediment per seguir duent a terme les pràctiques de forma telemàtica. Una experiència més tant pel Consorci, com per el mateix estudiant.

Ell és el Miquel Campàs Camps, estudiant del Grau en Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient de la Universitat de Girona. La seva tasca al Consorci és la realització de tasques de suport a l’àrea tècnica en els diferents àmbits del Pla d’Actuacions i en els diversos camps de coneixement de l’Espai Natural Protegit a partir de treball de camp, redactar d’informes, elaboració de fulletons de promoció de l’espai, mapes i altres. Complementàriament a les pràctiques està fent el seu Treball Final de Grau valorant diferents aspectes de la regulació de l’escalada a la zona de Sadernes.

Aquesta col·laboració ja s’ha constatat beneficiosa en nombroses ocasions per les dues parts implicades. D’una banda, permet al Consorci fer front a projectes d’envergadura sobre el coneixement del territori i obtenir suport a les principals tasques de gestió ambiental de l’ens. De l’altra, l’experiència de tutorització acumulada per l’àrea tècnica permet orientar els esforços i la dedicació dels alumnes de manera que treguin un rendiment, tant en coneixements, com en habilitats i aptituds.